HälsoVägvisaren Annettes Hemsida

Konsultation / Distanskonsultation och Analyser

Om du vill boka tid för en konsultation, så vill jag att du kontaktar mig via e-post, skriv ett mail till halsovagvisaren@gmail.com, så bokar vi en tid. Jag kommer att skickar dig ett formulär som heter "Min bakgrund”, då jag inför ett besök för konsultation eller telefonkonsultation vill att du fyller i detta formulär och mailar eller skickar till mig så jag har det i god tid innan vi ses eller hörs.

 

Konsultation vid ett besök eller vid ett telefonsamtal vid distanskonsultation

Jag ger råd utifrån dina besvär om läkande kost, örter och olika näringstillskott. Jag ger också råd om hur du kan stärka din matsmältning, avgiftning och lymfsystem med hjälp av läkande mat och olika tillskott som är till hjälp för att öka möjligheterna för din kropp att börja läka.  

Du får skrivit material utifrån de råd jag gett dig.

Vill du göra någon analys som SCIO-analys, hårmineralanalys m.m. så hjälper jag dig med det.

En timmes konsultation kostar 800:-.

200:- tillkommer per halvtimme sedan.

Återbesök kostar 700:-

Kostnad för olika analyser tillkommer.

 

Analyser

Hårmineralanalys

Vid en konsultation hjälper jag dig att klippa till hårprovet.

Vill du göra en hårmineralanalys på distans, så skickar jag dig ett provtagningskit och instruktioner om hur du ska göra. 

Läs mer om under hårmineralanalys.

Hårmineralanalys med svar som PDF och genomgång vid ett telefonsamtal eller vid ett besök.

Kostar 1600:-

Håranalys med svar som pappershäfte och genomgång vid ett telefonsamtal eller vid ett besök. Kostar 1700:-

 

SCIO- det frekvensmedicinska – kroppsanalysinstrumentet

SCIO är en databaserade medicinskt instrumentet där det i en databas finns inlagt frekvenserna för olika organ och ämnen. Vid en analys får du remar runt handleder, fotleder och pannan som är kopplade till SCIO:n som regristerar dina olika frekvenser. Vid en analys sänds frekvenser för 10000 olika ämne från SCIO:n, hela processen tar 4 minuter och under den tiden blir man utsatt för varje frekvens en hundradels sekund. Mätningen sker via meridianernas ändpunkter. Instrumentet kan mäta olika typer av stress genom att datorprogramet avläser avvikande frekvenser och stopp i flöden vilka kan vara tidiga tecken på obalanser innan man känner några symtom.

SCIO betyder “att veta”.

Detta datorprogrampaket är ett av de mest avancerade system i sitt slag.
SCIO är världens ledande koncept för individuella hälsoanalyser inom bioenergimedicinen. SCIO är utvecklad av professor Bill Nelson i USA. Han har arbetat med energimedicinen och har ägnat 20 års forskning för att ta fram detta instrument.

Hur funkar detta med frekvenser?

Jo, allt är energi och energi är frekvenser. All materia är i grunden energi i rörelse som vibrerar med en viss frekvens dvs. svängningar per sekund. Det betyder att allting har sin egen frekvens. I våra kroppar har varje typ av cell sin egen frekvens, levern har en frekvens, njuren en annan osv. Detta gäller allt även virus, bakterier osv. Det är dessa frekvenser och avvikande frekvenser som avläses vid en analys med SCIO:n. Man kan på så sätt få hjälp med vad som kan vara prioriterat att börja med att balansera för att stärka kroppens självläkande förmåga.

En analys tar ca 1 1/2 timme, säg till vid bokningen av tid om du vill få gjort en SCIO-analys.

 

Hormonanalyser

Läs mer om hormoner under Hormonbalansen.

Analys av hormonerna Progesteron, Östrogen, Kortisol, DHEA och Testosterone görs via salivtest. Analys kan göras av en eller flera hormoner. Det är olika priser för antal hormoner som analysera.

Kostnad för analys av t.ex. fyra hormoner är 1600:- och kan bara göras i samband med en konsultation.

 

Födoämnesöverkänslighetsanalyser

ImuPro Screen 

Analyserar 44 av de vanligast förekommande födoämnena såsom mjölk och mjölkprodukter, sädesslag och ägg. Du får med en utförlig rapport med lättöverskådligt resultat. Nutritionsguide medföljer inte.

Kostar: 1495:- i kombination med konsultation

 

ImuPro Basic 

Analyserar de 90 vanligaste födoämnen såsom kött, grönsaker, frukt, sädesslag, mjölkprodukter och ägg. Utöver en utförlig rapport med lättöverskådligt  och detaljerat resultat får du även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet.

Kostar: 2950:- i kombination med konsultation

 

ImuPro Complete

Analyserar 270 födoämnen och tillsatser (inklusive de 90 som ingår i ImuProBasic)  Till ImuPro Complete medföljer en utförlig rapport med lättöverskådligt och  detaljerat resultat. Du får även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet och en receptbok som är anpassad efter ditt resultat.

Kostar: 4950:- i kombination med konsultation.

För att se vilka födoämnen som ingår i respektive ImuPro-test, se www.imupro.se