HälsoVägvisaren Annettes Hemsida

Konsultation / Distanskonsultation och Analyser

Om du vill boka tid för en konsultation, så vill jag att du kontaktar mig via e-post, skriv ett mail till halsovagvisaren@gmail.com, så bokar vi en tid. Jag kommer att skickar dig ett formulär som heter "Min bakgrund”, då jag inför ett besök för konsultation eller telefonkonsultation vill att du fyller i detta formulär och mailar eller skickar till mig så jag har det i god tid innan vi ses eller hörs.

 

Konsultation vid ett besök eller vid ett telefonsamtal vid distanskonsultation

Jag ger råd utifrån dina besvär om läkande kost, örter och olika näringstillskott. Jag ger också råd om hur du kan stärka din matsmältning, avgiftning, lymfsystem och reducera patogener som virus, bakterier och svamp med hjälp av läkande kost, örter och tillskott för att ge din kroppen möjlighet att börja läkas.

Du får skrivit material utifrån de råd jag gett dig.

Vill du göra någon analys som SCIO-analys, hårmineralanalys m.m. så hjälper jag dig med det.

 

En timmes konsultation kostar 800:-, kostnad för analyser till kommer.

En och en halv timmes konsultation kostar 1100:-                       

 

Analyser

Hårmineralanalys vid en konsultation eller på distans.

  • Hårmineralanalys med svar av håranalys som en PDF och genomgång av analysen vid ett telefonsamtal kostar 1500:-. Vid svar som häfte tillkommer 100:-.

 

  • Hårmineralanalys på distans, där jag skickar provtagningskit och instruktioner, svar av håranalys som en PDF och en genomgång av hårmineralanalysen vid ett telefonsamtal. Kostar 1600:-. i kombination med en ev. telefonkonsultation 1900:-. Vid svar som häfte tillkommer 100:-.

 

SCIO- det frekvensmedicinska – kroppsanalysinstrumentet

SCIO är en databaserade medicinskt instrumentet där det i en databas finns inlagt frekvenserna för olika organ och ämnen. Vid en analys får du remar runt handleder, fotleder och pannan som är kopplade till SCIO:n som regristerar dina olika frekvenser. Vid en analys sänds frekvenser för 10000 olika ämne från SCIO:n, hela processen tar 4 minuter och under den tiden blir man utsatt för varje frekvens en hundradels sekund. Mätningen sker via meridianernas ändpunkter. Instrumentet kan mäta olika typer av stress genom att datorprogramet avläser avvikande frekvenser och stopp i flöden vilka kan vara tidiga tecken på obalanser innan man känner några symtom.

SCIO betyder “att veta”.

Detta datorprogrampaket är ett av de mest avancerade system i sitt slag.
SCIO är världens ledande koncept för individuella hälsoanalyser inom bioenergimedicinen. SCIO är utvecklad av professor Bill Nelson i USA. Han har arbetat med energimedicinen och har ägnat 20 års forskning för att ta fram detta instrument.

Hur funkar detta med frekvenser?

Jo, allt är energi och energi är frekvenser. All materia är i grunden energi i rörelse som vibrerar med en viss frekvens dvs. svängningar per sekund. Det betyder att allting har sin egen frekvens. I våra kroppar har varje typ av cell sin egen frekvens, levern har en frekvens, njuren en annan osv. Detta gäller allt även virus, bakterier osv. Det är dessa frekvenser och avvikande frekvenser som avläses vid en analys med SCIO:n. Man kan på så sätt få hjälp med vad som kan vara prioriterat att börja med att balansera för att stärka kroppens självläkande förmåga.

En analys tar ca 1 1/2 timme, säg till vid bokningen av tid om du vill få gjort en SCIO-analys.

 

Födoämnesöverkänslighetsanalyser

ImuPro Screen 

Analyserar 44 av de vanligast förekommande födoämnena såsom mjölk och mjölkprodukter, sädesslag och ägg. Du får med en utförlig rapport med lättöverskådligt resultat. Nutritionsguide medföljer inte.

Kostar: 1495:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

 

ImuPro Basic 

Analyserar de 90 vanligaste födoämnen såsom kött, grönsaker, frukt, sädesslag, mjölkprodukter och ägg. Utöver en utförlig rapport med lättöverskådligt  och detaljerat resultat får du även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet.

Kostar: 2950:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

 

ImuPro Complete

Analyserar 270 födoämnen och tillsatser (inklusive de 90 som ingår i ImuProBasic)  Till ImuPro Complete medföljer en utförlig rapport med lättöverskådligt och  detaljerat resultat. Du får även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet och en receptbok som är anpassad efter ditt resultat.

Kostar: 4950:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

För att se vilka födoämnen som ingår i respektive ImuPro-test, se www.imupro.se