HälsoVägvisaren Annettes Hemsida

Konsultation / Distanskonsultation och Analyser

Om du vill boka tid för en konsultation, så vill jag att du kontaktar mig via e-post, skriv ett mail till halsovagvisaren@gmail.com, så bokar vi en tid. Jag kommer att skickar dig ett formulär som heter "Min bakgrund”, då jag inför en konsultation vill att du fyller i formuläret och mailar eller skickar till mig så jag har det i god tid innan vi ses eller hörs.

Konsultationer

Jag vill gärna träffa dig tre gånger, då jag lagt upp konsultationerna som ett program för optimal läkning. Dessa konsultationer är bra att kombinera med SCIO-analys men är inte nödvändigt.

Jag tar även emot för rådgivning vid bara en konsultation.

  • Vid första konsultationen får Du råd om kost och tillskott som är bra att äta mer av för att stödja matmältningen, avgiftningen samt binjurar. Samt andra råd utifrån de besvär som du har.
  • Vid andra konsultationen får Du en Eliminationskost att börja äta enligt, för att minska inflammation samt råd om örter/tillskott att inta för att reducera patogener.
  • Vid tredje konsultationen får du råd om kosttillskott samt smoothies att dricka för att stödja avgiftningen av tungmetaller och gifter samt en 9-dagars leverkur att göra.

Du får skrivit material utifrån de råd jag gett dig.

Vill du göra någon analys som SCIO-analys, hårmineralanalys m.m. så hjälper jag dig med det. En SCIO-analys tar en och en halv till två timmar att göra.

En timmes konsultation kostar 800:-, kan ges även vid ett telefonsamtal.

En och en halv timmes konsultation kostar 1100:-   

Två timmars konsultation/SCIO-analys kostar 1400:-

Två och en halvtimmes till tre timmars konsultation/SCIO-analys kostar 1700:-                     

Analyser

Hårmineralanalys vid en konsultation eller på distans.

  • Hårmineralanalys med svar av håranalys som en PDF och genomgång av analysen vid ett telefonsamtal kostar 1500:-. Vid svar som häfte tillkommer 100:-.
  • Hårmineralanalys på distans, där jag skickar provtagningskit och instruktioner, svar av håranalys som en PDF och en genomgång av hårmineralanalysen vid ett telefonsamtal. Kostar 1600:-. i kombination med en ev. telefonkonsultation 1900:-. Vid svar som häfte tillkommer 100:-.

 

SCIO- det frekvensmedicinska – kroppsanalysinstrumentet

SCIO är en databaserade medicinskt instrumentet där det i en databas finns inlagt frekvenserna för olika organ och ämnen. Vid en analys får du remar runt handleder, fotleder och pannan som är kopplade till SCIO:n som regristerar dina olika frekvenser. Vid en analys sänds frekvenser för 10000 olika ämne från SCIO:n, hela processen tar 6 minuter och under den tiden får man varje frekvens en hundradels sekund. Mätningen sker via meridianernas ändpunkter. Instrumentet kan mäta olika typer av stress genom att datorprogramet avläser avvikande frekvenser och stopp i flöden vilka kan vara tidiga tecken på obalanser innan man känner några symtom.

SCIO betyder “att veta”.

Detta datorprogrampaket är ett av de mest avancerade system i sitt slag.
SCIO är världens ledande koncept för individuella hälsoanalyser inom bioenergimedicinen. SCIO är utvecklad av professor Bill Nelson i USA. Han har arbetat med energimedicinen och har ägnat 20 års forskning för att ta fram detta instrument.

Hur funkar detta med frekvenser?

Jo, allt är energi och energi är frekvenser. All materia är i grunden energi i rörelse som vibrerar med en viss frekvens dvs. svängningar per sekund. Det betyder att allting har sin egen frekvens. I våra kroppar har varje typ av cell sin egen frekvens, levern har en frekvens, njuren en annan osv. Detta gäller allt även virus, bakterier och känslor osv. Det är dessa frekvenser och avvikande frekvenser som avläses vid en analys med SCIO:n och stopp i energiflöden vilka kan vara tidiga tecken på sjukdom innan man känner några symtom. Dessa obalanser kan man sedan balansera med elektromagnetiska frekvenser.

Frekvensmedicin är framför allt bra för att balansera upp stress i hela kroppen. 80% av alla sjukdomar har kopplingar till någon form av fysisk eller psykisk stress.

Vid obalanser påminner SCIO:n kroppen om att hitta tillbaka till rätt energinivå. Under en balansering påminns kroppens alla system (endokrina, nerver, hjärt-och kärl, etc.) om hur de ska vibrera, vilket kan trigga igång kroppens självläkande processer.

En analys tar mellan 11/2 och 2 timmar, säg till vid bokningen av tid om du vill få gjort en SCIO-analys/balansering.

 

Födoämnesöverkänslighetsanalyser

ImuPro Screen 

Analyserar 44 av de vanligast förekommande födoämnena såsom mjölk och mjölkprodukter, sädesslag och ägg. Du får med en utförlig rapport med lättöverskådligt resultat. Nutritionsguide medföljer inte.

Kostar: 1495:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

 

ImuPro Basic 

Analyserar de 90 vanligaste födoämnen såsom kött, grönsaker, frukt, sädesslag, mjölkprodukter och ägg. Utöver en utförlig rapport med lättöverskådligt  och detaljerat resultat får du även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet.

Kostar: 2950:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

 

ImuPro Complete

Analyserar 270 födoämnen och tillsatser (inklusive de 90 som ingår i ImuProBasic)  Till ImuPro Complete medföljer en utförlig rapport med lättöverskådligt och  detaljerat resultat. Du får även med din personliga nutritionsguide med rekommendationer för en 4-dagars rotationsdiet och en receptbok som är anpassad efter ditt resultat.

Kostar: 4950:- i kombination med konsultation som kostar 800:-.

För att se vilka födoämnen som ingår i respektive ImuPro-test, se www.imupro.se