Hälsovägvisaren Annettes Hemsida

Information om produkter som reducera strålning

Mobilpåsar

Undvik telefonens skadliga strålar, som kan orsaka att du blir trött, varm i örat, får huvudvärk, koncentrationssvårigheter och många andra olyckliga och obehagliga biverkningar.
Vi vill alla att dra nytta av det smarta, snabba, mobila samhället. Vi är "på" hela tiden - nu även i bussar, på tåg och de flesta kaféer i staden. Hotspots överallt.

Tyvärr är det inte hälsosamt för oss, och våra celler, att vara exponerade för elektromagnetisk strålning så många av dygnets timmar.


Ta hand om dig själv och dina nära och kära - undvik överdosering av onödig strålning. Reducera din dos av strålning till endast det som är nödvändigt.

• Ha alltid mobilen i en strålningsskyddande mobilpåse - även på natten, så att dina celler kan få ro att sova den djupa sömnen och återskapa och avgifta sig.

Sätt en socka det mobila och trådlösa nätverket.

• Skydda ditt barn från babyalarmens strålning, lägg babyalarman i en strålningsskyddande babyalarm påse.

Möjligheterna är många och lösningarna är lätttilgängliga. En bra början ger dom bästa fortsätningarna!

 

Headsets, strålningsfria

Aircom Technology LIVE och ENVI headsets. Enkel design i vackert naturträ. Producerad av natur- och återvinningsmaterial.

ENVI headset är helt strålningsfritt, då de ingen kontakt med mobilen har, eftersom den använder ett plaströr som är ansluten till en högtalare. Kombinerat med en mobilpåse är det en genial lösning för dig som vill undvika den skadliga strålningen från mobiltelefonen

Dessa produkter m.f. kan beställas på www.e-safewear.dk

 Aires Technologies

AIRES® Neutralisator är en passiv fraktal-matrisresonator, ett multifunktionellt gitterkomplex, som fungerar som ett universellt Fourier-frekvensfilter och kan omfördela svängningarna från alla slags elektromagnetiska fält (bakgrundsstrålning, teknogen och biologisk strålning) till harmoniska komponenter och återställer därmed strålningen i ett koherent tillstånd. Huvudelementet i neutralisatorn är ett diffraktionsgitter av fraktalmatristyp (1,0−0,6 mikrometer) som är fixerat på en silikonplatta. När alla typer av elektromagnetiska fält interagerar med neutralisatorns topologiska mönster återställs fältet i ett koherent tillstånd. Fältet byggs upp på nytt utan att förlora informationen det innehåller, karaktären organiseras, kraftiga svängningar på grund av induktiv aktivitet och sporadiska urladdningar differentieras och slocknar helt eller delvis. Ingående undersökningar utförda av flera vetenskapliga organisationer har visat detta att leder till att den negativa effekten av teknogena elektromagnetiska fält på människokroppen minskar avsevärt.

 

Ett stort antal tester har lett till slutsatsen att långvarig användning av AIRES® tillsammans med mobiltelefoner bidrar till att bevara optimal balans mellan spänning och avslappning i centrala nervsystemet, förebygger utmattning och optimerar hjärnans struktur. Tack vare att neutralisatorn interagerar med hjärnvävnadens bakgrundsstrålning balanseras dessutom inte bara de lokala skillnaderna i bioelektriskaktivitet på grund av radiotelefonens frekvensskillnader, utan också centrala nervsystemets normala mekanismer.

 Läs mer på hemsidan om Aires Technologies som heter www.scandinavianaires.com/