HälsoVägvisaren Annette Hemsida

Bra kosttillskott att beställa

Om Thorne Research

Thorne Research är en ledande utvecklare och tillverkare av näringstillskott för hälsoterapeuter sedan 1984. Under 22 år har nu Thorne Research tagit fram och tillverkat kosttillskott i kapselform, utan att använda de annars inom branschen vanliga tillsatserna av smörj- och bindemedlen (t ex stearater) eller andra onödiga tillsatser.

Genom att skapa produkter för de allra känsligaste har Thorne öppnat ett helt nytt område för patienter som verkligen behöver näringsstöd. Renheten i produkterna bidrar direkt till bättre absorption och ökad biotillgänglighet.

Thorne Research har nu ett sortiment med fler än 240 rena, högkvalitativa, verkligt allergikersäkra näringstillskott som tillverkas i den egna moderna produktionsanläggningen i Idaho.

Vill du beställa av Thorne Researchs kosttillskott kan du gå in Ekobutikens Webb-butik.

Holistic Kosttillskott

Holistic växer snabbt, och de har i dag runt 50 olika kosttillskott. De utvecklar de flesta kosttillskotten själva, det vill säga: de skapas utifrån deras egna recept. Däremot har de ingen egen tillverkning utan använder sig av leverantörer från hela världen som klarar att leva upp till deras högt ställda mål. Tyngdpunkten på deras kosttillskott ligger på matsmältning, tarmsystem, immunförsvar och detox.


Alpha Plus Kosttillskott
Alpha Plus säljer bl.a kosttillskott till Hårmineralanalysens balansering, 


Helhetshälsas Kosttillskott 
ett svenskt företag med egen produktion, här framställs eller förädlas de flesta av produkterna, utifrån egna recept.

Kännetecknande för Helhetshälsa är att tillverkningen sker med ett minimum av tillsatser. Man använder inte klumpförebyggande medel eller flytmedel och undviker även färg- och smakämnen.

Helhetshälsas näringstillskott är till för alla, även vegetarianer och veganer.
Renhet och säkerhet har högsta prioritet. Företaget är certifierat enligt riktlinjerna för säkra kosttillskott till konsument.

Läs mer här http://www.helhetshalsa.se/